فراخوان عضویت شورای تعامل و هم اندیشی دانشجو و دانشگاه

۲۵ مهر ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۲ کد : ۶۲۸۸ اخبارتصویری-دانشجوئی اخبار تصویری-فرهنگی
فراخوان عضویت شورای تعامل و هم اندیشی دانشجو و دانشگاه

باطلاع دانشجویان گرامی می رساند دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب « شورای تعامل و هم اندیشی دانشجو و دانشگاه» را با هدف ایجاد بستر ارتباط مستقیم دانشجویان با مسئولان واحد، استان و سازمان مرکزی در راستای حل مسائل و مشکلات با محورهای «صنفی و رفاهی» و «خدمات آموزشی» برای اعتلای دانشگاه تشکیل می دهد. لذا داوطلبین عضویت در شورای مذکور می توانند پس از مطالعه شرایط عضویت و وظایف شورا نسبت به ثبت درخواست از طریق لینک مربوطه اقدام نمایند.

الف) وظایف شورای تعامل

1. برگزاری جلسات هر دو هفته یکبار، طرح پیشنهادات و ارائه گزارشات از وضعیت موجود و تبادل نظر و هم اندیشی با دانشجویان و دیگر اعضای شورا در محورهای «صنفی و رفاهی» و «خدمات آموزشی»
  2. هماهنگی و یکپارچه سازی پیشنهادات، انتقادات و راه کارهای دانشجویان در محورهای مطروحه

ب ) شرایط عضویت

1. اعتقاد به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به ولایت فقیه و قانون اساسی
  2. اشتغال به تحصیل تمام وقت در دانشگاه محل فعالیت در یکی از مقاطع تحصیلی
  3. نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی
  4. عدم اشتهار به رفتار مغایر با شئون اسلامی، دانشجویی و اخلاقی به تایید مراجع ذی صلاح درون و برون دانشگاهی
  5. دارا بودن معدل کل حداقل 14
  6. باقی ماندن حداقل دو نیمسال تحصیلی مطابق با سنوات متعارفی آموزشی (کارشناسی 8 نیمسال، کارشناسی ارشد 4 نیمسال، دکتری تخصصی 8 نیمسال)
  • تبصره: دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی از ابتدای ورود به دانشگاه امکان شرکت در انتخابات را دارا می باشند.

ج )مهلت ثبت نام

• ثبت نام اولیه از طریق تکمیل فرم در مهلت تعیین شده امکان پذیر  است. (8 لغایت 16 آبان ماه 1400)

د ) اعلام و معرفی داوطلبین

• پس از بررسی صلاحیت داوطلبین عضویت شورا، اسامی واجدین شرایط در روز چهارشنبه مورخ 19 آبان ماه اعلام می گردد.                                                                                                                                                                                           >>  تبصره: هر یک از داوطلبان در صورت عدم احراز صلاحیت می تواند درخواست تجدید نظر خود را ظرف دو روز  کاری پس از اعلام اسامی تایید شده (22 لغایت 23 آبان ماه)، به دفتر معاون فرهنگی و دانشجویی واحد تحویل نمایند.

ه) تبلیغات و انتخابات

• داوطلبین واجد شرایط ضمن اخذ مجوز شرکت در انتخابات می توانند جهت انجام تبلیغات در بازه تعیین شده (24 آبان ماه لغایت 2آذر ماه 1400 ) اقدام نمایند.
  • فعالیت تبلیغات انتخاباتی داوطلبان واجد شرایط یک هفته بعد از تایید صلاحیت واعلام اسامی و به مدت هفت روز کاری در وب سایت اصلی واحد و شبکه های اطلاع سانی مورد تایید دانشگاه می باشد.
  • برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی در روز چهارشنبه مورخ 3 آذرماه انجام می پذیرد.
  • نتایج در روز شنبه مورخ 6 آذر ماه اعلام و پس از مهلت دو روز کاری به منظور درخواست تجدید نظر، نتایج نهایی انتخابات در روز 9 آذر ماه اعلام می گردد.

*دانشجویان گرامی  قبل از ثبت نام فرم ذیل را دانلود، تکمیل و پس از امضاء در قسمت ثبت نام بارگذاری نمایند.

فرم شورای تعامل

لینک ثبت نام