دومین جشنواره از حماسه تا حماسه

۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۳ کد : ۶۲۵۷ اخبارتصویری-دانشجوئی اخبار تصویری-فرهنگی
دومین جشنواره از حماسه تا حماسه

دومین جشنواره از حماسه تا حماسه ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان گرامی همراه با جوایز ارزنده برگزار می گردد.

شرکت کنندگان می بایست ضمن مطالعه دقیق دستورالمعل جشنواره ( لینک زیر ) آثار تولیدی خود را در بستر شکبه مجازی اینستاگرام و یا کانال در پیام رسان بله منتشر نموده و سپس نشانی صفحه اینستاگرام و یا کانال پیام رسان بله را از طریق لینک زیر ارسال نمایند.

دانلود دستوالعمل دومین جشنواره از حماسه تا حماسه > ( لطفا با دقت مطالعه شود )

لینک شرکت در مسابقه

موضوعات حماسه ها :

1- حماسه دفاع مقدس ( 31 شهریور )

2- اربعین حسینی (ع)

3- حماسه 13 آبان روز تسخیر لانه جاسوسی

4- حماسه 16 آذر روز دانشجو

5- حماسه 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت

6- شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی

7- حماسه 22 بهمن ماه پیروزس انقلاب اسلامی

موضوعات ویژه :

8- سیزدهم رجب

9 - نیمه شعبان

زمینه های آثار تولیدی :

1- ویدئو ( کلیپ، اینفوکلیپ، فتوکلیپ، لایواینستاگرامی و ... )

2- صوت ( پادکست، رادیو دانشجویی و ... )

3- گرافیک ( پوستر، بنر، اینفوگرافیک، عکس نوشت)

4- عکس

5- شعر، یادداشت و کپشن

6- پویا نمایی ( animation )

* تذکر مهم : لازمه شرکت در جشنواره حداقل انتشار 5 پست در مورد یکی از حماسه های فوق الذکر می باشد.

شرکت کنندگان، از هر حماسه تا حماسه بعدی فرصت دارند تا نسبت به انتشار آثار اقدام نمایند.

*آخرین مهلت قراردادن پست های موضوعی از تاریخ شروع هر حماسه تا شروع حماسه بعد می باشد.شایان ذکر است مهلت ارسال آثار موضوعیات محوری ( دفاع مقدس،اربعین حسینی و روز مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز ) تا 13 آبان است.

*در طول برگزاری جشنواره تا پایان روز داوری کشوری و اعلام نتایج، صفحه اینستاگرام و کانالهای پیام رسـان بلـه شـرکت کننـدگان باید عمومی (public) ،نه خصوصی (private) ،باشد.

*شرکت کنندگان باید صفحه اینستاگرامی hamasefarhangi@ را دنبال و نیز زیر پست هایشان الصاق (tag)کنند.

*آثار ارسالی باید صرفا در بسترهای اینستاگرام و یا کانال در پیام رسان بله منتشر گردند. بدیهی است که آثار انتشار داده شده در سایر بسترهای مجازی در جشنواره شرکت داده نخواهد شد.