مراسم سوگواری به مناسبت شهادت حضرت رقیه (س)

۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۹ کد : ۶۱۳۸ اخبارتصویری-دانشجوئی اخبار تصویری-فرهنگی
مراسم سوگواری به مناسبت شهادت حضرت رقیه (س)

مراسم سوگواری به مناسبت شهادت حضرت رقیه (س) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب ، مراسم سوگواری  و  قرائت زیارت عاشورا در رثای شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها ، در روز  پنجم صفر سالروز  شهادت دخت مکرم حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب  و با حضور اعضای هیئت رئیسه، کارکنان و اساتید این واحد دانشگاهی در محوطه ساختمان ستادی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
بر اساس این گزارش ، دکتر یعقوبی مداح اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام ،  این مراسم را با قرائت زیارت پرفیض زیارت عاشورا آغاز و سپس به مداحی و نوحه خوانی پرداخت و عاشقان سه ساله امام حسین علیه السلام در عزای باب الحوائج به عزاداری  پرداختند.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام قوامی خطیب، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران غرب نیز  پیرامون  روز  پنجم صفرو  ویزگی های ماه صفر سخنان مبسوطی بیان داشت.
گفتنی است در پایان این مراسم پر فیض و معنوی ، با ضیافت احسان صبحانه، از شرکت کنندگان در این مراسم پذیرایی شد.