سردیس جوان‌ترین شهید مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب رونمایی شد

۲۰ آذر ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۵ کد : ۲۳۱۴ اخبارتصویری-دانشجوئی
سردیس جوان‌ترین شهید مدافع حرم در دانشگاه آزاد اسلامی  واحد تهران غرب رونمایی شد

به گزارش دفتر فرهنگ اسلامی ، مراسم رونمایی از سردیس شهید سید مصطفی موسوی جوان‌ترین شهید مدافع حرم امروز روز سه شنبه مورخ 14 آذر ماه 96 در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب برگزار شد.

مراسم رونمایی با حضور دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد، دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، سردار سرتیپ محمدرضا یزدی فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد، دکتر تهرانچی رئیس دانشگاه آزاد استان تهران، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دکتر صالح اسکندری رئیس امور رسانه‌های دانشگاه آزاد و خانواده شهید موسوی برگزار شد.

در این مراسم سردیس شهید موسوی توسط پدر و مادر این شهید بزرگوار رونمایی شد که توسط دانشگاه آزاد اسلامی از خانواده شهید موسوی قدردانی به عمل آمد.

شهید سید مصطفی موسوی جوان‌ترین شهید مدافع حرم، دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی تهران غرب بود.